Het Fast PT concept

De weg naar uw eerste EMS training

Voordelen EMS training

1. EEN AFSPRAAK MAKEN

Het bereiken van uw sportieve doelstelling start met het maken van een afspraak. Bel 077- 4006 721 of vul het digitale contactformulier in. Wij plannen vervolgens een passende afspraak voor u in en beantwoorden al uw vragen met betrekking tot EMS training.

2. UW PROEFTRAINING

Tijdens een proeftraining EMS training zult u ontdekken of de elektrische spierstimulatie (EMS) bij Fast PT geschikt is voor u. We leggen de basis voor het opstellen van uw persoonlijke doelstelling door middel van een uitgebreid intakegesprek. Wij garanderen zichtbaar resultaat binnen 6 weken. Immers zijn de trainingen bij Fast PT geschikt voor diversen doeleinden. Bijvoorbeeld bij; afslanken, spieropbouw, algehele fitheid en rugklachten. 

button_meer-informatie-ems-min

3. DE EMS TRAINING

Voordat de EMS training van start gaat krijgt u speciale onderkleding van ons. Deze kunt u aantrekken in de kleedruimte. Vervolgens trekt u een geprepareerde AmpliSkin pak aan, waarna uw personal trainer de elektroden aan het Ampliskin pak bevestigd. Nadat alle elektroden zijn bevestigd koppelt de personal trainer u aan het EMS apparaat. Tijdens de training krijgt u een helder beeld hoe een effectieve training door elektrische spierstimulatie eruit zou moeten zien. Wij stellen het apparaat precies op uw fysieke omstandigheden in, geven de oefeningen, corrigeren en vertellen waarop u moet letten.

button_voordelen-ems-training-min

4. NA DE PROEFTRAINING

Na afloop van de training een fris glaasje water of koffie. U kunt zich omkleden in de kleedruimte. De EMS training is voorbij. Nu is het aan jou om te beslissen of je je persoonlijke doelen met ons wilt bereiken. Dit kan al vanaf €17,00 per personal training!  We zijn er klaar voor, jij ook? 

button_tarieven-min

button_ervaringen-ems-training (1)-min