Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Ien (57):
Ik maak al een aantal weekjes gebruik van EMS training bij Fast PT. Naast de spinning lessen in de sportschool, is dit een goede aanvulling op mijn sporten. Ik doe deze intensieve training 1 keer per week in slechts 20 minuten. Meer stevigheid van voornamelijk de buikspieren. Ook is mijn spiermassa al toegenomen! Mede dankzij de enthousiaste personal trainer behaal ik na 5 weken al goede resultaten!

Wiesje (75):
Super ervaring! Erg geschikt voor mij, omdat ik mijn gewrichten niet mag belasten. Goed vol te houden en duurt slechts 20 minuten.

Mijn spieren worden dan toch zeer goed getraind.
Ga er zeker mee door!

Claudia (49):
Ben altijd in voor iets nieuws! Vooral als het zo positief en effectief ervaren wordt bij de prof sporters in onze buurlanden. Ben zeer benieuwd naar mijn eigen resultaten. Wordt vervolgd!

Anoniem, vrouw (48)
Past perfect in mijn leefstijl. Kort en bondige training, die ook nog eens bewezen resultaten heeft!

Mariet (56)
Een hele goede training voor het versterken van de spieren. Door artrose mag ik de gewrichten niet belasten en op deze manier kan ik de spieren toch goed versterken. Het resultaat is goed te merken, al na een paar keer.

Anita (53)
Weer een heftige training achter de rug. Geweldige begeleiding. Als ze merken dat je nog kunt praten gaat de hoofdwaarde omhoog. Na enkele weken Fast PT training merk ik al veranderingen. En dat met een training van 20 minuutjes!

Ervaringen van onze klanten

Joep (55)
Na wat behoorlijke rugproblemen te hebben opgelopen in de reguliere sportschool (trainen zonder begeleiding). Ben ik begonnen met Fast PT om in ieder geval mijn onderrug te sterker te maken.  Nou, ik weet het wel!! Het resultaat is enorm!! Geen rugproblemen meer, voel me sterker en fitter en ook het optische resultaat mag er zijn. Voor mij dus voorlopig EMS training bij Fast PT in Venlo.

Nicole (48)
Spannend om te beginnen, iedere keer de grens verleggen , leuk om te doen , icm voeding  al 5 kg afgevallen. Blij met het resultaat!

Ervaringen van onze klanten

Semmy  (22)
Een nieuw avontuur begonnen!

Ideaal voor als je geen tijd of zin hebt om uren in de sportschool te zijn. Een full-body workout van 20 minuten per week!

Xandra (50)
De EMS training van Fast PT is de uitkomst voor mij! Ik voel met fit en gezond. Super tevreden en raad het iedereen aan!

Wendy (33)
Voor mij een extra stok achter de deur om te werken aan mijn lichamelijke conditie. EMS training van Fast PT in combinatie met voedingsbegeleiding zorgt ervoor dat ik me fit en gezond voel. Ideaal als er weinig tijd is om uren in de sportschool te staan!

Anoniem,vrouw (51)
Een op een training voor redelijke prijs. Je voelt de training nog ca.30 min na werken. Geeft een goed gevoel!

Stefanie (43)
Goede begeleiding. Ben nog aan het twijfelen wat voor mij het beste werkt, EMA of EMS. Tot nu toe bevalt EMA mij prima.

Ervaringen van onze klanten

Wim (58)
EMS-training is voor mij ideaal. Heb scheve bekken, artrose in rug en versleten linker heup. Dus de marathon lopen zit er voor mij niet meer in. Daar maakte ik mij ernstig zorgen over totdat ik deze training ontdekte. Voel me stuk beter en ook mijn humeur is weer zoals het hoort.

Marjo (45)
Ik ben Marjo, 45 jaar en moeder van 3 jongens.

Met het ouder worden, krijg je steeds meer last van bepaalde probleemzones. Ben naar verschillende sportscholen geweest, beautysalons bezocht en heb menig shake-dieet gevolgd, dit alles met weinig tot geen resultaat.

Belangrijkste oorzaak was tijdgebrek, want naast mijn drukke gezin heb ik ook nog een drukke baan. Toen ik in augustus terug kwam van vakantie en Fast PT op internet zag, dacht ik gelijk; “dat is iets voor mij”. Binnen 6 weken resultaat en dat met 2 trainingen per week van 22 minuten per keer, stond in de advertentie!

En ja hoor! Met behulp van mijn personal trainers, Astrid en Jules, die me elke training optimaal stimuleren en motiveren. Na 5 weken zijn de eerste resultaten al duidelijk zichtbaar. De omtrek van b.v. mijn bovenbenen zijn 6 cm verminderd en ook de andere zones tonen duidelijke verbetering evenals mijn gewicht dat beduidend minder is geworden. En last but not least; mijn energie level is met sprongen vooruit gegaan.
Ik kan iedereen Fast PT van harte aanraden, het werkt echt!

 
 

button_proeftraining-aanvragen

Onderzoeken EMS trainingen

Afslanken
Het effect van whole body elektrostimulatie op de stofwisseling in rust, antropometrische en spierparameters van ouderen. De Training en Electromyostimulatie test.

(Kemmler, W. / BIRLAUF, A. / VON Stengel, S., Universiteit van Erlangen-Neurenberg 2009).
Doel van de studie: vooral bij vrouwen na de menopauze doet zich een substantiële verandering voor in de lichaamssamenstelling, met een toename in het abdominale lichaamsvet en een overeenkomstige vermindering van de spiermassa. Om deze trend tegen te gaan springt whole body electromyostimulatie training tegenwoordig in het oog als een alternatief voor conventionele spiertraining; het belast zowel het orthopedische als het hart- en bloedvatenstelsel minder bij een relatief lage trainingsintensiteit. Het doel van deze pilot studie was het vaststellen van de toepasbaarheid en haalbaarheid van EMS training bij ouderen en om de effectiviteit van deze vorm van training op antropometrische, fysiologische en spierwaarden te bepalen.

Conclusie: samenvattend, verbeteringen in functionele parameters zoals maximale kracht en snelheid zijn aangetoond, evenals gezondheidsrelevante effecten op de lichaamssamenstelling. Daarnaast werd bij deze groep goed getrainde, post-menopauzale vrouwen EMS-training in hoge mate geaccepteerd. Dus, afgezien van de doeltreffendheid ervan, lijkt ook de uitvoerbaarheid van dit type training verzekerd.

Rugpreventie
Whole body electro-musculaire stimulatie (EMS training) voor rugaandoeningen.

(BOECKH-Behrens, W.-U. / GRÜTZMACHER, N. / SEBELEFSKY, J., niet-gepubliceerd proefschrift aan de Universiteit van Bayreuth, 2002).

Doel van de studie: het doel van deze studie was om de effecten van uitgebreide EMS-training op rugaandoeningen te onderzoeken.

Conclusie: whole-body EMS-training bestrijdt rugkwalen, een veel voorkomende aandoening, zeer effectief. De stroom bereikt kennelijk de dieper gelegen spieren die bij het gebruik van conventionele trainingsmethoden moeilijk bereikt kunnen worden. De speciale whole-body EMS-training vormt een tijdbesparende, zeer effectieve allround training die ingrijpende, positieve effecten op de gezondheid oplevert.

Onderzoeken EMS trainingen

Algehele fitheid
Electro-musculaire stimulatie (EMS) van het totale lichaamsspierstelsel – Een innovatieve methode om urine-incontinentie te verlichten.

(BOECKH-Behrens W.-U./SCHÄFFER, G., niet-gepubliceerd proefschrift aan de Universiteit van Bayreuth, 2002).

Doel van de studie: het doel van deze studie was om de effecten van EMS-training op urine-incontinentie te onderzoeken.

Conclusie: whole body EMS-training vormt een effectief trainingsysteem. Het bereikt therapeutische doelen, zoals verlichting van incontinentie- en rugklachten en preventieve doelen, zoals spieropbouw, verbeterd figuur, verbeteringen van de gemoedstoestand, vitaliteit, lichaamsstabiliteit en de algemene prestaties.

De invloed van een aanvullende EMS-training op de lichaamssamenstelling en risicofactoren voor hart- en vaatstelsel bij oudere mannen met een metabool syndroom.
(KEMMLER, W. / BIRLAUF, A. / VON STENGEL, S., Erlangen-Nürnberg Universiteit 2009).

Doel van de studie: sarcopenie en (abdominale) vetzucht zijn nauw verbonden met sterfte, het voorkomen van verschillende chronische ziektes en zwakheid bij ouderen. Het doel van deze studie was om te bepalen in welke mate whole body electromyostimulatie training (WB-EMS) de lichaamssamenstelling en risicofactoren voor hart- en vaatstelsel kan beïnvloeden bij oudere mannen met een metabool syndroom.

Conclusie: bij een laag trainingsvolume (ongeveer 45 minuten/week) en een korte interventieperiode (14 weken), vertoont whole body EMS training significante effecten op de lichaamssamenstelling van ouderen. WB-EMS dus kan een goed alternatief zijn voor een conventioneel trainingsprogramma voor mensen met een verlaagde hart- en orthopedische capaciteit.

Electromyostimulatie (EMS) bij hartpatiënten. Wordt EMS training significant voor secundaire preventie?

(Fritzsche, D. / Fruend, A. / Schenk, S. / Mellwig, K.-P. / Kleinöder, H. / Gummert, J. / Horstkotte, D., Bad Oeynhausen Hart Kliniek, Herz 2010; 35 (1 ): 34-40)

Doel van de studie: de opvatting dat matige duurtraining als onderdeel van secundaire preventie de prognose voor chronisch hartfalen verbetert is voldoende gevalideerd. Op basis van ervaring konden echter slechts een paar goed begeleide, zeer gemotiveerde en vooral jongere patiënten in de klinische praktijk worden bereikt met een complementaire sporttherapie voor langere tijd. Onze eigen ervaring met whole body electromyostimulatie op patiënten met hartfalen toont een tot nu toe onverwacht potentieel voor de regeneratie van ziektesymptomen van de neurotransmitters, ontstekings- en skeletspieraandoeningen binnen de context van CHI systemische ziekte. Tegen deze achtergrond werden het effect en de acceptatie van whole body EMS bij patiënten met hartfalen onderzocht.

Conclusie: voor de eerste keer toonde het onderzoek het effect van EMS-training op patiënten met hartinsufficiëntie aan. De verbetering van de objectieve beoordeling van hun capaciteit en optimalisatie van de spierfysiologische en metabole waarden overtroffen veruit de resultaten van traditionele vormen van aerobe training voor basis- en secundaire revalidatie van het hart- en vaatstelsel bij patiënten met CHI. De vorm van de geselecteerde training biedt veel mogelijkheden voor de behandeling van patiënten met hartinsufficiëntie.

Onderzoeken EMS trainingen

Spieropbouw
Elektrische spierstimulatie als totale lichaamstraining – Multicenter studie over het gebruik van Whole body EMS in fitnesscentra.
(VATTER, J., Universiteit van Bayreuth, 2003; publicatie AVM Verlag, München 2010).

Doel van de studie: het doel van dit artikel was om te ontdekken of in een veldtest positieve veranderingen met betrekking tot kracht, antropometrie, lichaamsgewaarwording, stemming, factoren voor de algemene gezondheid, rugpijn en incontinentie kunnen worden gerealiseerd door het gebruik van elektrisch gestimuleerde totale lichaamstraining.

Conclusie: whole body EMS-training vormt een overtuigende methode om vaak voorkomende rug- en incontinentieklachten te verminderen. De toename van kracht komt overeen met wat men ervaart bij conventionele krachttraining en is in sommige opzichten zelfs superieur. Het feit dat figuur en gemoedstoestand verbeteren is aantrekkelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Dus is whole body EMS een effectieve vorm van trainen en aantrekkelijk voor een breed spectrum aan doelgroepen.

Trainingseffecten op de korte en lange termijn van mechanische en elektrische stimulatie op krachtgerelateerde diagnostische parameters.

(Speicher, U. / Nowak, S. / Schmithüsen J. / Kleinöder, H. / Mester, J., Duitse Sport Universiteit van Keulen, 2008;.o.a. gepubliceerd in “medical sport-netwerk” 04/2007).

Doel van de studie: het doel van deze studie was om klassieke methodes van krachttraining te vergelijken met een dynamische whole body EMS-training wat betreft hun effecten op kracht en snelheid.

Conclusie: in vergelijking met andere soorten training die kracht en snelheid doen toenemen, blijkt een dynamische whole body EMS-training met miha bodytec een zeer effectieve trainingsmethode te zijn. Whole body EMS was de enige vorm van training die in staat was om de snelheid van bewegen bij maximale sportprestaties te verbeteren. Bovendien bieden de duidelijke effecten op de lange termijn nieuwe mogelijkheden als het gaat om trainingsfrequentie. Een zorgvuldig gedoseerde hoeveelheid whole body EMS-training in combinatie met dynamisch uitgevoerde bewegingen vormt zo een veelbelovende combinatie in kracht- en snelheidstraining.