VOORDELEN EMS TRAINING FAST PT 

Snel en effectief trainen

Voordelen EMS training

Personal training Venlo

Een van de grootste voordelen van EMS training zit natuurlijk in de snelle training van slechts 20 minuten. Een persoonlijk plan van aanpak onder begeleiding van een Personal Coach in een veilige omgeving. Een training welke binnen enkele weken al tot zichtbare resultaten zal leiden. In combinatie met een voedingsadvies zullen de resultaten natuurlijk sneller verbeteren.

Fast PT is de eerste personal training studio in Nederland, welke gebruik maakt van een bereik in frequenties tot 2500 Hertz. Dit is een doorontwikkeling op het huidige EMS.  Overige EMS studio’s in Nederland werken met een maximaal bereik van 100 Hertz. EMS trainingen met een bereik tot 100 Hertz hebben enkel effect op de zenuwen. Spieractivatie start vanaf 2000 Hertz.

Uw personal trainer zorgt iedere training voor een uitdagend programma en motivatie om uw persoonlijk doel te behalen! Op deze manier blijft trainen van Fast PT een plezier! EMS training bij Fast PT is inclusief periodieke lichaamsanalyses.

Buikvet verminderen

Figuurcorrectie

Doorbloeding verbeteren

Een gezonde leefstijl met gezonde voeding is van groot belang bij het afbouwen van lichaamsvet. Velen vergeten dat spieren in feite kleine fabriekjes zijn die veel energie nodig hebben en hierdoor ook helpen om lichaamsvet te verminderen. Hoe meer spieren je hebt hoe hoger de verbranding van vetten. Meer informatie over afslanken door middel van EMS training.

Spieropbouw en vermindering van lichaamsvet leiden automatisch naar een figuurcorrectie. Dit alles in combinatie met een verbetering van de doorbloeding en stofwisseling zal over het algemeen leiden naar een betere (huid)uitstraling.

De trainingen kunnen de doorbloeding en stofwisseling verbeteren. Dit heeft uiteindelijk ook weer positieve effecten en verkleind de kans op hartklachten en hieraan verwante klachten.

Effectieve spieropbouw

Toename kracht en conditie

Rugklachten verminderen

Voordelen van EMS training uiten zich ook in sterke spieren (zonder zware belasting op het lichaam). Spieren verhogen ook de vetverbranding, verbeteren de lichaamshouding, stabiliseren de gewrichten. De trainingen kunnen veel lichamelijke klachten voorkomen en/of verlichten. Meer informatie over spieropbouw door middel van EMS training.

Je voelt je sterker, je hebt weer meer energie en je ziet er beter uit. Meer informatie over algehele fitheid door middel van EMS training.

Zonder de rugspieren zwaar te belasten wordt de gehele rugspier onder handen genomen. EMS versterkt de rug, waardoor spanning en pijn kan worden bestreden. Meer informatie over rug preventie door middel van EMS training.